We verzamelen vanaf 9.15u bij Garage Fiems, Tieltstraat 11, B-8851 Koolskamp waar ons een ontbijt aangeboden wordt.

Vertrek ten laatste om 10.30u voor een rondrit van +/- 100km, met roadbook over nationale wegen om dan het nieuwe stuk A11 snelweg te Brugge te nemen. Vandaar uit terug over de nationale weg richting Izegem.

Tegen +/- 13.00u komen we dan aan op de terreinen van Feestzaal "ISO", Sint-Jorisstraat 62, B-8870 Izegem waar we deelnemen aan statische meeting voor niet alledaagse voertuigen georganiseerd door Oldcar Drivers V.Z.W.

Als sponsoring nemen we deel aan het breughelmaal ten voordele van het Ronald McDonald Kinderfonds België. Na het middagmaal is iedereen vrij om op de meeting te genieten van alle mooie wagens en ..., een glaasje en een babbeltje. Er zal animatie voorzien zijn voor de kinderen en een optreden van een Live Band, alsook kan je een bezoek brengen aan een mini militair museum van de 2de wereldoorlog.

Deelnameprijs voor dit gebeuren: 24€ volwassen / 10€ kinderen -12j
Inschrijven vòòr 15 april 2018 via Rita. Betaling van het bedrag storten op de VCCB clubrekening met vermelding: Lidnr + Naam + 22 april 2018. Pas na betaling wordt uw inschrijving aanvaard.

Iedereen is vrij om het terrein van "ISO" te verlaten en richting huis te keren.

Samen hopen wij op een mooie opkomst van VCCB om op deze manier ons steentje bij te dragen.

Datum: 
zondag, 22 april, 2018
Plaats: 
Koolskamp, Izegem