Op zondag 30 juni as is het weer zover: de Kristoffelwijding in Bocholt.

Het wordt een specialleke want ondertussen zijn wij reeds 30 jaar bezig met de Kristoffeltocht en wordt er weer een leuke groep Volvo Oldtimers gewijd in Bocholt! Om deze viering extra in de verf te zetten willen wij een oproep doen om met zoveel mogelijk wagens naar Bocholt af te zakken, wij dachten aan een 50 à 60 voertuigen uit binnen- en buitenland, meer auto’s wordt wat moeilijk maar we kijken niet op een paar meer …

Wie er vanaf de eerste tochten bij was herinnert zich ongetwijfeld de gekke opdrachten en spelletjes die wij telkenjare verzonnen om tot een winnaar te komen van de Kristoffeltocht. Wel, dit jaar gaan we dat nog eens overdoen.

Vanaf 9.30h staat het ontbijt gereed en omstreeks 11.00h volgt de wijding. Na een ontspannend tochtje langs rustige wegen rijden we naar een super gezellige locatie waar wij een broodmaaltijd en soep nuttigen, waarna de spelen kunnen beginnen. Naast de boerengolf zullen er een aantal spelletjes van vroeger gereed staan en kan iedereen zijn best doen om de hoogste punten te scoren; enkele theorievragen horen er uiteraard ook bij.

Rond 16.00h drinken wij een lekker tasje koffie of thee vergezeld van een stuk Limburgse vlaai waarna de prijsuitreiking volgt. Dankzij enkele sponsors kunnen wij het inschrijvingsgeld laag houden en zijn er mooie prijzen te winnen.

Deelnameprijs: 18€ /pp. Inschrijven en betalen doe je uiterlijk vòòr 21 juni via het inschrijvingsformulier van VCCB waarop ook het rekeningnummer vermeld staat.

Laat er ons een mooie jubileumdag van maken en met jullie hulp en enthousiasme gaat dat zeker lukken Alvast bedankt voor jullie aanwezigheid en hopelijk tot dan !

 

Download hier uw inschrijvingsformulier!

 

 

Datum: 
zondag, 30 juni, 2019
Plaats: 
Bocholt