Daar we dit jaar geen mogelijkheid hebben om te vergaderen in het AGB te Putte zijn we hiervoor 5km uitgeweken naar het “Gemeenschapslokaal Grasheide”, Pastorijstraat 1A te Grasheide.

Jullie worden verwacht op zondag 22 maart voor de start van de AV om 10u00 stipt. Hopelijk kunnen we deze editie rekenen om minder afwezigen. Dit jaar is er een algemene herverkiezing van de bestuursleden, naar ons inziens is het aangenamer deze beslissing/stemming zelf uit te brengen, dan hiervoor aan iemand een volmacht over te dragen.

Voor clubleden die zich graag aansluiten als effectief clublid is het volgende van toepassing:

Na één jaar clublid kan men toetreden als effectief lid, om tot de raad verkozen te worden dient men effectief lid te zijn. Voor beide gevallen dient men zich eerst schriftelijk / per e-mail kandidaat te  hebben gesteld bij de voorzitter of secretaris van de VCCB, daarna zal men uitgenodigd worden om deel te nemen aan deze vergadering.

 

Naar aanleiding van het Coronavirus Covid-19 hebben we in onderling overleg besloten om de algemene vergadering uit te stellen tot nader order.

 

 

Datum: 
zondag, 17 mei, 2020
Plaats: 
---