29e VOLVO

Klassieker Beurs

26 & 27 september 2020
Gaat niet door!

 

 

Het VKB team was al weer druk bezig met de voorbereidingen voor de 29e Volvo Klassieker Beurs in het Autotron, wederom in het laatste weekeinde van september.

De crisis ten gevolge van het Corona Covid-19 virus heeft ons allen in zijn greep.  Na de persconferentie van onze regering op 23 maart is duidelijk dat de maatregelen ten minste gaan duren tot 01 juni en wellicht nog langer. In deze periode mogen geen bijeenkomsten van welke aard dan ook georganiseerd worden.
Het bestuur van de Volvo Klassieker Vereniging, waar de Volvo Klassieker Beurs een onderdeel van is heeft, na een zorgvuldige afweging, besloten alle activiteiten voor 2020, zonder uitzondering, af te gelasten.

Wij als bestuur van de VKB zullen daarin moeten volgen en hebben dus de moeilijke beslissing genomen de beurs in 2020 niet te laten plaatsvinden.

De eerstvolgende beurs zal dan ook in het laatste weekeinde van september (25 en 26) 2021 plaatsvinden, het thema blijft gelijk: “VOLVO’S IN DE MEDIA”.

We wensen iedereen veel sterkte in deze moeilijke tijden en houden u op de hoogte via het VKM, maar zeker ook via onze website www.volvobeurs.nl.

Graag zien we U in 2021 weer terug als bezoeker of als deelnemer op de grootste Volvo klassieker beurs van Europa in het Autotron in Rosmalen!

Met vriendelijke groet,
Namens het VKB team

Datum: 
zaterdag, 26 september, 2020
Plaats: 
Rosmalen (NL)