René en Linda Hens verwelkomen jullie graag bij Volvo garage “Postiaux”, vanaf 8u30 Eikenlei 181, 2960 Sint-Job-in ’t-Goor (Brecht) waar we een ontbijt aangeboden krijgen.

Na een welkomstwoordje vertrekken we om 10 u via het groene ‘s Gravenwezel, Schilde en het Antitankkanaal naar Halle (Zoersel) en daar nemen we het middagmaal op het terras van de Castelijnshoeve.

Jullie hebben de keuze uit:
1. Rundsstoofvlees huisbereid met Trappist van Westmalle + frieten + slakommetje
2. Koninginnenhapje + frieten + slakommetje
3. Vegetarische wok

Na de middag volgt een rit langs de Trappisten van Westmalle met mogelijkheid om een korte wandeling rond de abdij te maken (bezoek in de abdij en de productie van het bier is niet mogelijk).

Abdij Onze-Lieve Vrouw van Nazareth bij de Trappistinnen = zusterorde van de Trappistenabdij. De Trappistinnen maken vooral liturgische gewaden, vlaggen en vaandels maar verkopen ambachtelijke producten: confituur, kaarsen, wenskaarten, ecologische zeep en onderhoudsproducten...

Verder via het landelijke Brecht, Overbroek en Loenhout naar het Boerenijsje om de dag af te sluiten met een ambachtelijk ijsje met aardbeien van Hoogstraten (of ijsje naar keuze).

De prijs voor deze dag bedraagt €35,00 p/p (zonder dranken).

Opgelet: jullie dienen UITERLIJK voor 10 augustus in te schrijven via Rita. Pas na bevestiging van Rita het totaalbedrag overschrijven op de VCCB-clubrekening: BE48 0013 0672 8527 met vermelding: Voorkempen, lidnr., naam, aantal pers. + keuze middagmaal.

 

Datum: 
zondag, 27 augustus, 2023
Plaats: 
Brecht